KATEGORIJE

ORYX Rent a car


 Unajmi.hr u svojoj bazi sadrži ponudu automobila za najam tvrtke ORYX  Rent a car. U ponudi su manji automobili i oni premium klase. Sva su vozila opremljena klimatizacijskim uređajem, a na raspolaganju je i mogućnost najma dječje sjedalice, krovnih nosača, sofisticiranih GPS uređaja te TV-a i DVD-a. Posebno je zanimljiva ORYX-ova usluga dugoročnog najma vozila “Lease4Bizz”, definirana mjesečnim trajanjem najma i kilometražom za svako individualno vozilo, s fleksibilnom uslugom prilagođenom potrebama manjih i većih kompanija. Svaki najam tvrtke za vas će voditi zaposlenik ORYX-a kojem ćete se moći obratiti 24 sata dnevno.

Iznajmiti možete limuzine poput Audi A8, Audi A6 ili SUV vozila kao što su Audi Q7 ili VW Tiguan, ili pak obične manje automobile kao što je VW Golf.

Tu su i vozila za prijevoz robe kao što je VW Caddy Furgon ili VW Kombi T5 Furgon. Cijena trodnevnog iznajmljivanja vozila srednje klase poput Volkswagen Golfa, primjerice, na akciji koja traje do 29. veljače 2012. iznosi 189 kuna po danu ili Volkswagen Pola za 139 kuna po danu.

Ako pak više volite da vas netko drugi vozi, ORYX Rent a car nudi i usluge “Limo4Bizz servisa”, odnosno prijevoza klijenata s vozačem. Riječ je o vrhunskoj i profesionalnoj usluzi koja vam nudi brz, diskretan, luksuzan i učinkovit prijevoz do željena odredišta.